My Journal
Blog

Timeline

Blog

Laman Web Jualan (eCommerce) dan Syarikat yang Cantik tapi Gilerr Murah #website #business #corporate #motivation #quote

Malaysia Best Website Design

Kami membina laman web jualan dan syarikat anda dengan kualiti PREMIUM tapi harga sangat berpatutan. Laman web boleh diubah suai mengikut kehendak pelanggan dengan pelbagai warna pilihan menarik dan varian layout.

Laman Web Korporat

Laman web jenis korporat sesuai untuk menunjukkan maklumat umum syarikat seperti pengenalan syarikat, profail, sejarah penubuhan, maklumat untuk dihubungi, lokasi, perkhidmatan atau produk yang ditawarkan beserta galeri gambar dan juga potfolio. Antara halaman atau page yang perlu ada dalam laman web jenis korporat ini seperti Halaman Utama (Home page), Perkhidmatan, Galeri Gambar, Potfolio, Blog Aktviti, Ahli Pasukan dan Hubungi Kami.

Laman Web Jualan (eCommerce)

Laman web jualan pula atau lebih dikenali sebagai website eCommerce mengandungi semua ciri seperti laman web korporat tapi ada beberapa penambahan ciri-ciri lain seperti Shopping Cart, Payment Gateway, Kaedah Penghantaran, Kupon dan integrasi dengan komponen pihak ketiga untuk melengkapkan sebuah laman web jualan.