Buat Website Kurang dari 1 Jam, Harga Paling Murah.. Cuba Teka Berapa Harga ??? Sape betul dapat hadiah! WoW!! #website #motivasi #quote

Semalam dapat pesanan dari pelanggan yang nak buat website untuk company dia. Lepas bagi quotation dia minta kurang harga sebab company baru, modal tak banyak. Then dia bagi harga yang dia mampu untuk buat website company dia ni. Harga yang jauh terlalu jauh rendah dari sebut harga yang kami berikan. Kalau designer web lain confirm dah reject awal-awal.

Atas faktor tolong-menolong sesama insan, kami pun terima saja disebabkan keperluannya simple dan ringkas sahaja. Jadi awal pagi tadi terus buat website and then tak sampai satu jam, siap website pelanggan ni.

TA DA!!! Ini lah website yang simple tu. Nak hadiah??? Cuba teka berapa harganya???

Bagi jawapan dibahagian komen dibawah. Hanya seorang yang akan dapat hadiah. Sapa cepat dia dapat.

 

Laman Web Jualan untuk Jual Baju

Seorang pelanggan dari Kelantan juga minta membina laman web jualan untuk menjual baju-baju di kedainya secara borong dan biasa. Bennoh Fashion Valley adalah nama yang tidak asing lagi di Kelantan yang menjual pelbagai jenis pakaian dengan harga yang sangat berpatutan.

Sekarang ingin pelbagaikan kaedah jualan dengan cara jualan secara online yang menjadi fenomena sekarang ini dimana semua peniaga khususnya peniaga pakaian menggunakan laman web jualan untuk melariskan lagi jualan dengan lebih cepat mudah dan sistematik. Dengan menggunakan laman web eCommerce ini, peniaga dapat pelanggan lebih ramai, senang urus dan kawal stok barang, senang bagi diskaun kat pelanggan, dapat ketahui dengan mudah stok barang yang laku dan kurang laku, barang mana yang popular dan dapat simpan maklumat pelanggan untuk tujuan promosi.

Ingin dapatkan laman web jualan murah dan menarik seperti ini, call atau Whatsapp saja 013-356 0014 untuk pertanyaan.