Buat Website Kurang dari 1 Jam, Harga Paling Murah.. Cuba Teka Berapa Harga ??? Sape betul dapat hadiah! WoW!! #website #motivasi #quote

Semalam dapat pesanan dari pelanggan yang nak buat website untuk company dia. Lepas bagi quotation dia minta kurang harga sebab company baru, modal tak banyak. Then dia bagi harga yang dia mampu untuk buat website company dia ni. Harga yang jauh terlalu jauh rendah dari sebut harga yang kami berikan. Kalau designer web lain confirm dah reject awal-awal.

Atas faktor tolong-menolong sesama insan, kami pun terima saja disebabkan keperluannya simple dan ringkas sahaja. Jadi awal pagi tadi terus buat website and then tak sampai satu jam, siap website pelanggan ni.

TA DA!!! Ini lah website yang simple tu. Nak hadiah??? Cuba teka berapa harganya???

Bagi jawapan dibahagian komen dibawah. Hanya seorang yang akan dapat hadiah. Sapa cepat dia dapat.

 

Naikkan Jenama Anda dengan Laman Web Menarik

Jenama perniagaan yang baik dapat dikenalpasti melalui tahap perkhidmatan atau kualiti produk yang terbaik dan lebih dari kebiasaan. Persaingan yang sengit dalam dunia perniagaan memerlukan peniaga mencari jalan untuk menaikkan kesedaran pelanggan terhadap jenama masing-masing melalui pelbagai cara.

Untuk pemasaran online, peniaga wajib mempunyai laman web perniagaan sendiri untuk menjelaskan dengan lebih terperinci mengenai perkhidmatan atau produk yang ditawarkan. Laman web yang menarik dan senang digunakan pastinya akan meningkat kesedaran pelanggan mengenai jenama perniagaan dan seterusnya menjadi pelanggan setia untuk sesuatu produk atau perkhidmatan tersebut.

Dengan kata lain, anda memerlukan laman web yang menarik dan mudah digunakan untuk menjadikan jenama perniagaan anda gah dimata pelanggan.

Dapatkan perkhidmatan pakar laman web professional dan berpengalaman untuk business anda. Call / Whatsapp 013-356 0014 untuk maklumat lanjut.

We design your success.

Laman Web Jualan untuk Jual Baju

Seorang pelanggan dari Kelantan juga minta membina laman web jualan untuk menjual baju-baju di kedainya secara borong dan biasa. Bennoh Fashion Valley adalah nama yang tidak asing lagi di Kelantan yang menjual pelbagai jenis pakaian dengan harga yang sangat berpatutan.

Sekarang ingin pelbagaikan kaedah jualan dengan cara jualan secara online yang menjadi fenomena sekarang ini dimana semua peniaga khususnya peniaga pakaian menggunakan laman web jualan untuk melariskan lagi jualan dengan lebih cepat mudah dan sistematik. Dengan menggunakan laman web eCommerce ini, peniaga dapat pelanggan lebih ramai, senang urus dan kawal stok barang, senang bagi diskaun kat pelanggan, dapat ketahui dengan mudah stok barang yang laku dan kurang laku, barang mana yang popular dan dapat simpan maklumat pelanggan untuk tujuan promosi.

Ingin dapatkan laman web jualan murah dan menarik seperti ini, call atau Whatsapp saja 013-356 0014 untuk pertanyaan.

Our New Beautiful Design Business Directory for e-kelantan

Dapat pelanggan dari Kelantan untuk membina laman Web Business Directory khusus untuk perniagaan di negeri Kelantan. Laman web ini sedang dalam pembinaan tapi kami tunjukkan design home page yang telah kami buat.

Laman web ini menyediakan maklumat perniagaan, restoran, tempat-tempat menarik di Kelantan. Pengguna boleh mencari maklumat perniagaan disini dengan lebih mudah dengan dilengkapi paparan peta lokasi perniagaan. Peniaga boleh masukkan perniagaan mereka disini secara percuma untuk tempoh terhad.

Berminat untuk dapatkan laman web menarik seperti ini atau mengikut cita rasa anda, sila call/Whatsapp sekarang 013-3560014 untuk pertanyaan.