Buat Website Kurang dari 1 Jam, Harga Paling Murah.. Cuba Teka Berapa Harga ??? Sape betul dapat hadiah! WoW!! #website #motivasi #quote

Laman Web Paling Cepat Siap

Semalam dapat pesanan dari pelanggan yang nak buat website untuk company dia. Lepas bagi quotation dia minta kurang harga sebab company baru, modal tak banyak. Then dia bagi harga yang dia mampu untuk buat website company dia ni. Harga yang jauh terlalu jauh rendah dari sebut harga yang kami berikan. Kalau designer web lain confirm dah reject awal-awal.

Atas faktor tolong-menolong sesama insan, kami pun terima saja disebabkan keperluannya simple dan ringkas sahaja. Jadi awal pagi tadi terus buat website and then tak sampai satu jam, siap website pelanggan ni.

TA DA!!! Ini lah website yang simple tu. Nak hadiah??? Cuba teka berapa harganya???

Bagi jawapan dibahagian komen dibawah. Hanya seorang yang akan dapat hadiah. Sapa cepat dia dapat.

 

Author: takhezu86

Hello, I am Wan Muhammad Zulhafizsyam Wan Ahmad. I am a freelancer and working from home. I have been developing various types of websites such as websites for companies, colleges, schools, businesses such as hotels, conferences, and personals including blogs. I also have been involved in Content Management System (CMS – Joomla, WordPress, e-commerce) and web-based system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *