Laman Web Jualan untuk Jual Baju

laman web jualan murah

Seorang pelanggan dari Kelantan juga minta membina laman web jualan untuk menjual baju-baju di kedainya secara borong dan biasa. Bennoh Fashion Valley adalah nama yang tidak asing lagi di Kelantan yang menjual pelbagai jenis pakaian dengan harga yang sangat berpatutan.

Sekarang ingin pelbagaikan kaedah jualan dengan cara jualan secara online yang menjadi fenomena sekarang ini dimana semua peniaga khususnya peniaga pakaian menggunakan laman web jualan untuk melariskan lagi jualan dengan lebih cepat mudah dan sistematik. Dengan menggunakan laman web eCommerce ini, peniaga dapat pelanggan lebih ramai, senang urus dan kawal stok barang, senang bagi diskaun kat pelanggan, dapat ketahui dengan mudah stok barang yang laku dan kurang laku, barang mana yang popular dan dapat simpan maklumat pelanggan untuk tujuan promosi.

Ingin dapatkan laman web jualan murah dan menarik seperti ini, call atau Whatsapp saja 013-356 0014 untuk pertanyaan.

Author: takhezu86

Hello, I am Wan Muhammad Zulhafizsyam Wan Ahmad. I am a freelancer and working from home. I have been developing various types of websites such as websites for companies, colleges, schools, businesses such as hotels, conferences, and personals including blogs. I also have been involved in Content Management System (CMS – Joomla, WordPress, e-commerce) and web-based system.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *